Bieren vat

Pils bavik

Bavik Super Pils heeft zijn unieke smaak en aroma te danken aan zijn bijzondere brouwproces. Onze pils wordt tijdens het brouwproces niet verdund waardoor we een volmondige smaak garanderen. Bovendien gebruiken we enkel aromahoppen wat zorgt voor een verfijnde bittere smaak en een verfrissend aroma. Een lange en koude lagering (30 dagen) verzekert een natuurlijke helderheid en stabiliteit. Als laatste ondergaat deze pils geen pasteurisatie. Deze vier elementen samen maken onze Bavik Super Pils uniek. Never compromise on taste!

Kwaremont

Petrus

Karmeliet

Trippel d’Anvers

Karmeliet is een complex goud- tot bronskleurig bier met een romige schuimkraag. Dit komt onder meer door de gebruikte granen, maar ook door een beperkt gebruik van Stiermarkse hop, het overvloedig kruiden en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. De zoete aanzet evolueert verder in een uitgesproken sinaasappelsmaak om dan mildbitter uit te vloeien. De aanbevolen schenkingstemperatuur van Tripel Karmeliet ligt rond de 6-9 graden Celsius.

Bier uit de fles >>